Verzenden

Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best om de LED bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 19:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden*. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Als je voor GLS kiest dien je voor 17:00 te bestellen, anders wordt jouw bestelling pas de volgende werkdag opgestuurd.

Als je kiest voor GLS, dan ontvang je direct na jouw bestelling een e-mail met daarin een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen.

Verzendkosten

DPD verzendkosten zijn €4,95

GLS verzendkosten zijn €8,95

Gratis voor bestellingen binnen Nederland (met uitzondering van de waddeneilanden) en België vanaf € 49,- zowel thuis of bij een DPD / GLS pakketshop.

Bij een verzending naar de waddeneilanden zijn de verzendkosten €9,95.

Bij grote pakketten kunnen de prijzen afwijken.

De genoemde verzendkosten zijn inclusief BTW.

Levertijd

Levering verloopt geheel via DPD tenzij anders aangegeven. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag (ook zaterdag) tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Na het plaatsen van jouw bestelling, ontvang een Track & Trace e-mail van ons. Hiermee kun je jouw pakket volgen.

Read more